Elva the Eco Dragon.

Elva the Eco Dragon és un joc en tercera persona on controles un petit drac d’una altra galàxia anomenada Elva. Amb ella hauràs de realitzar una sèrie d’activitats ecològiques, com netejar la terra i els mars, recollir productes, apagar focs, rescatar animals, i fins i tot netejar l’espai i la Lluna. Un joc que està tenint èxit sobretot al Japó. Per a Nintendo Switch, iOS, Xbox i Steam. Idiomes: anglès, espanyol, japonès.

Math Classroom Challenge.

Math Classroom Challenge és un joc tridimensional, on hauràs de resoldre diferents problemes matemàtics aleatoris totalment configurables, com sumes, restes, multiplicacions, divisió i equacions de primer grau, amb decimals i negatius. Aviat s’afegiran altres tipus d’exercicis. Es pot jugar en primera persona, o en tercera persona amb un dron volador. Recomanat pel web del professor Edshelf. Per a Nintendo Switch, iOS, Xbox i Steam. Idiomes: Anglès.

Quantum Space Wars.

Quantum Space Wars és un joc ambientat a l’espai, on hauran de recuperar diferents molècules amb el fin d’obtenir la victòria. El joc disposa d’una àrea clàssica de combat de naus espacials, i una àrea d’entrenament on el jugador haurà d’adivinar quin àtom dels quatre que apareixen és el que li està preguntant. Aquesta àrea permet desactivar els enemics, i disposa d’un mode arcade pur i un mode educatiu, amb diferents temps per adaptar-se a cada jugador. Aquest joc està en desenvolupament, apareixerà primer a Nintendo Switch, després a iOS, Xbox i Steam. Idiomes: inglés, español, francés, alemán, japonés.