Empowering companies and personsISDEC va ser creada al gener de l’any 2011 amb l’objectiu d’aportar a les organitzacions una nova visió estratègica global en l’àmbit dels recursos humans.

La nostra visió estratègica és el nostre valor diferencial, ajudem als nostres clients a cercar solucions basades en la innovació, la creativitat i la cooperació. Promovem la transformació per aconseguir organitzacions més empoderades, més operatives i amb més valors socials.

Totes les nostres divisions estan interconnectades i es retroalimenten, d’aquesta manera podem optimitzar i flexibilitzar l’operativitat de les organitzacions.

El nostre equip està format per professionals especialitzats en diferents disciplines amb una àmplia experiència professional, un alt nivell formatiu i un alt component humà.

Missió: empoderar a les organitzacions i a les persones per assolir el seu major potencial.

Visió: ser la millor empresa nacional en constant innovació dins de l’àmbit dels recursos humans, impulsant el creixement de les organitzacions i de les persones.

Valors: el nom de ISDEC està format per les sigles dels nostres valors corporatius.

I: Innovació
S: Serietat
D: Determinació
E: Empatia
C: Cooperació

El nostre model d’empresa es basa en la millora contínua a través de l’exploració, la innovació i la transformació, ens apassiona el que fem i si les nostres accions inspiren a altres a ser més, a fer més, a aprendre més i a somiar més, llavors hem aconseguit el nostre propòsit. Rita Carrillo – CEO.