Què és?

És un programa de retir i descans a la natura en entorns preciosos i aïllats del soroll de les ciutats. L’ objectiu és la desconnexió del nostre cervell i cos per tornar a reiniciarnos amb una nova visió, a través de l’ aprenentatge en la gestió emocional potenciant l’equilibri mental i físic.

Emotional Reset Retreat (ERR) és la combinació de diferents coneixements i elements els quals afavoreixen la recuperació de l’estat de benestar. Disposar d’un temps de desconnexió en la nostra rutina diària allibera el nostre cos i ment de les tensions i pensaments.

La combinació del training es basa en una part teòrica en neurociència emocional, una part pràctica en tècniques de relaxació i una activitat de Team Building que fomenta la motivació i la cohesió de l’equip.

A qui va orientat?

Un espai de benestar emocional pensat per gaudir de la natura, la ubicació i el descans, dissenyat per a les organitzacions i els seus equips.

Característiques de el programa

ISDEC disposem de diferents ubicacions per al desenvolupament i personalització del programa, totes elles en paratges únics, fora del comú, amb un alt component de confort i de bellesa.

El programa inclou training, allotjament i pensió completa.

Places limitades: 12 persones.