El descobriment més gran de tots els temps és que una persona pot canviar el seu futur amb només canviar la seva actitud” (Oprah Winfrey)

La nostra divisió interideators® està enfocada a acompanyar els emprenedors i als empresaris autònoms mitjançant l’orientació estratègica empresarial, utilitzant el nostre networking, coneixement i experiència.

Emprenedors

L’ objectiu és valorar i analitzar les diferents idees de negoci que els sorgeixen als emprenedors, amb la finalitat d’acompanyar-los i donar-los suport en tot el procés, establint les bases, el desenvolupament i la viabilitat del projecte fins al seu llançament, transformant la idea en una realitat empresarial operativa. Empoderem als emprenedors i posem en valor les seves idees.

L’ orientació encaminada cap l’emprenedoria condueix invariablement a la persona a pensar en el seu pla de vida; al fet que s’anticipi a el futur, a preveure escenaris en els quals projectar-se a formular una visió i missió de vida; i alineats en aquest sentit de vida, objectius a curt, mitjà i llarg termini.

Tots els éssers humans tenim un talent o habilitat innata, una cosa que sabem fer bé i en un percentatge molt elevat el que sabem fer bé és el que ens apassiona, el que passa moltes vegades és que no tenim consciència d’això, no ens hem observat prou. Quan la nostra passió es converteix en el nostre treball, funciona en tots els aspectes tant personals com econòmics. Com diu el concepte japonès ikagai “una raó per aixecar al matí” que en definitiva és la realització del que un espera i desitja.

La pregunta sembla fàcil: ¿Què és el que m’apassiona i en què sóc bo ?, ​​la idea ha de néixer de contestar-nos aquesta pregunta i no a l’inrevés.

Quin és el procés d’acompanyament?

Abans d’iniciar el procés d’acompanyament, ISDEC signa un contracte de confidencialitat amb el client. Elaborem una proposta de valor segons les necessitats del client, prèvia sessió d’anàlisi.

Modalitat:

  • Presencial
  • Webinar


Les Fases d’Acompanyament:

Empresaris autònoms

A Espanya els empresaris autònoms representen al voltant de 3 milions de persones i el 73,2% es dedica a el sector serveis. En la situació intermitent i canviant actual molts d’ells no saben com reorientar el seu negoci per poder donar-li continuïtat.

A ISDEC hem dissenyat un programa exclusiu d’aprenentatge i d’orientació per als empresaris autònoms amb l’objectiu d’enfortir i facilitar-lis eines per fomentar l’estabilitat del seu negoci: Les 3R com a model de negoci.

Estructura:

Durada total: 9 hores.
Distribució: 3 sessions de 3 hores cada sessió / 1 sessió per mòdul.
Places limitades: 8 persones.

Modalitat:

  • Presencial
  • Webinar